Les Franqueses adjudica un nou contracte de recollida de residus i neteja viària

L'adjudicació, per valor d'1,4 milions d'euros més IVA, s'ha fet a l'empresa Serveis Reunits

Societat

les Franqueses

El ple municipal va adjudicar el contracte de gestió del servei públic de recollida de residus i neteja viària a l’empresa Serveis Reunits, SA, que va guanyar el concurs públic per sobre d'altres empreses. La decisió es va prendre a la sessió plenària celebrada dijous al vespre amb els vots favorables de l’equip de govern. L’oposició va abstenir-se.

El regidor d’Obres i Serveis, Moisés Torres (CiU), va explicar que l’empresa guanyadora del concurs ofereix el servei per 1.420.745,17 euros (IVA exclòs) i proposa la compra dels vehicles antics per 75.000 euros. En principi, el servei es prestarà per vuit anys però el contracte podrà prorrogar-se fins a un màxim de deu anys.

Serveis Reunits, SA va emportar-se el concurs amb un total de 189,78 punts. Urbaser, SA i Servitransfer, SL van obtenir 163,22 punts i 146,04 punts, respectivament. Fomento de Construcciones y Contratas, SA i CLD Serveis Urbans de Tractament de Residus, SL també van presentar-se al concurs, però van quedar-ne excloses perquè no complien el plec de clàusules.

ILFC i ERC van mostrar-se preocupats perquè alguna de les empreses rebutjades ja ha anunciat que impugnarà el concurs. Malgrat tot, els regidors del govern municipal van expressar que el plec de clàusules està ben redactat. Properament el consistori donarà a conèixer les millores en el servei de recollida de residus i neteja viària.

Edicions locals