Detinguts dos homes per distribuir samarretes falsificades del Barça destinades al top manta

Els Mossos de Mollet es van fer càrrec del cas, ja que l'empresa que transportava els paquets era de Parets

Societat

Granollers, Parets del Vallès

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Mollet van detenir entre l’11 i el 16 d’agost dos homes, de 26 i 40 anys, de nacionalitat senegalesa i veïns de Terrassa i Granollers per un delicte de tinença i distribució d’equipament del FC Barcelona falsificada. Els dos homes no tenien cap relació entre ells tot i que rebien el material de la mateixa empresa.

Els fets es remunten al 10 d’agost, quan els investigadors van localitzar samarretes falsificades del primer i segon equipament del Futbol Club Barcelona dins un parell de paquets preparats per ser transportats. Aquests paquets, localitzats en una empresa de transports de Parets del Vallès, provenien d’una empresa amb seu al Regne Unit i tenien com a destinatari final una empresa de magatzems de Terrassa.

Els investigadors van iniciar gestions per localitzar el destinatari dels paquets. Poc després la mateixa empresa de transports va rebre dues caixes més que tenien el mateix origen però que, en aquest cas, estaven destinades a un domicili particular de Granollers.

L'11 d’agost els investigadors van saber que un dels destinataris, en concret el que vivia a Granollers, era a l’empresa de transports amb l’objectiu de recuperar la mercaderia, on els agents van poder detenir-lo. En l'operació es van recuperar 298 samarretes falsificades del segon equipament del FC Barcelona, que en cas que haguessin estat oficials tindrien al mercat un valor de 25.000 euros.

El segon destinatari, que venia de Terrassa, va ser localitzat i detingut el 16 d’agost. L’home ja tenia antecedents policials per fets similars d’altres cossos policials. En aquest cas, les caixes recuperades contenien 303 samarretes falsificades del primer equipament del FC Barcelona amb el número 10 de Messi estampat. El valor, en cas que haguessin estat samarretes originals, seria d’uns 26.000 euros.

La investigació va determinar que els productes recuperats estaven destinats a la venda ambulant sense llicència de Barcelona. Els detinguts van quedar en llibertat a espera de ser citats en seu judicial.

Edicions locals