Ferit greu un home en ser atropellat pel Tren de la Bruixa a la fira d'atraccions de Mollet

L'accident s'ha produït la matinada de divendres a dissabte a les instal·lacions del parc de Ca l'Estrada

Societat

Mollet del Vallès

Un home va resultar ferit greu aquest divendres a la nit a la fira d'atraccions de Mollet després de ser atropellat per l'anomenat Tren de la Bruixa, una de les atraccions de la fira. L'accident va passar a la 1 de la matinada quan l'home, d'uns 50 anys, va passar per sobre les vies per ajudar els responsables de l'atracció i va ser atropellat pel comboi.

L'home, ferit de gravetat a les cames després de ser envestit per l'atracció, va ser atès per voluntaris de la Creu Roja –que van fer la primera atenció i van activar l'alerta al 112–, la Policia Local, una patrulla dels Mossos d'Esquadra i els Serveis d'Emergències Mèdiques, que van traslladar-lo a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona, on va ser intervingut quirúrgicament el matí de dissabte.

Tot i que les primeres informacions apuntaven al fet que l'home podia haver perdut una cama, l'operació que se li ha practicat aquest dissabte a l'Hospital de Sant Pau dóna esperances per a una recuperació favorable del ferit. "Després de l'operació caldrà veure com evoluciona; ara encara és aviat per saber-ho", explicaven dissabte els firaires encarregats de la instal·lació.

La víctima de l'atropellament estava vinculat a l'atracció i als firaires que se'n fan càrrec.

Edicions locals