Sis joves de Montornès seran voluntaris en un camp de refugiats a Grècia

L'ONG Armando Aid està desenvolupant un projecte d'escola i d'escola bressol per als infants del camp de refugiats d'Oinofyta

Societat

Montornès del Vallès

Mitja dotzena de joves de Montornès, d’entre 20 i 24 anys, col·laboraran durant 12 dies amb l’ONG Armando Aid i donaran suport a les persones refugiades a través de l’ensenyament de l’anglès i l’educació física en un camp de refugiats a Grècia.

Vuit joves de l'àrea de Barcelona, sis dels quals són de Montornès, van viatjar dijous fins al camp de refugiats d’Oinofyta (Grècia) per ajudar com a voluntaris. Ho faran en col·laboració amb l'ONG Armando Aid fins a l’1 de setembre, i es dedicaran a ensenyar diverses disciplines educatives a l’escola que l’organització està impulsant al mateix recinte.

Laura González, Juan Carlos Saloz, Omar González, Marina Sánchez, Marta Valls, Nicolás Carro, Ana Barcia i Verónica Díez, tots entre 20 i 24 anys, formaran les dones refugiades per tal que puguin contribuir al manteniment del centre educatiu, crearan un equip de futbol amb els infants i impartiran classes de ball, educació física i anglès.

Un projecte solidari
Per tal d’aconseguir recursos econòmics per a la millora de les instal·lacions de l’escola del camp de refugiats i poder dotar-la de material, els joves han fet una crida a tothom qui vulgui fer una donació, de manera que les persones interessades a col·laborar en el projecte poden trobar més informació al blog oinofytaproject.wordpress.com. Divendres ja s’havien superat els 1.000 euros de recaptació. 

Edicions locals