Arriba la 37a edició de les 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de Lliçà

Lliçà d'Amunt

Nombrosos pilots locals, alguns dels millors pilots de Motocross i Enduro a escala nacional i internacional, i equips estrangers rodaran 24 hores ininterrumpudes desmostrant la seva resistència i la de les seves màquines. En l'última edició es calcula que van passar-hi prop de 30.000 persones.

La 37a edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes-Gran Premi Terranova CNC, organitzades pel Grup 24 Hores, tindran lloc els dies 2, 3 i 4 de setembre, al circuit que es munta per a l'ocasió al Pinar de la Riera. Aquesta edició comptarà, una vegada més, amb nombrosos pilots locals, alguns dels millors pilots de les especialitats de Motocross i Enduro a escala nacional i internacional, com Marc Solà o Oriol Mena, i també equips estrangers, concretament cinc equips italians. De fet, les inscripcions es van tancar amb 160 pilots i 40 equips.

La nova categorització dels premis de la cursa és una de les novetats destacades. Els equips, a més d'optar al premi corresponent a la categoria determinada per les característiques tècniques dels vehicles, també podran accedir a nous trofeus relacionats amb els pilots integrants dels equips: Vall del Tenes (pilots nascuts en un municipi de la Vall del Tenes); Internacional (equips en què tots els seus integrants siguin estrangers); Fèmines (equips en què totes les seves pilots siguin fèmines); Mixtes (equips en què com a mínim dos dels seus pilots siguin fèmines); Sub20 (equips amb tots els pilots menors de 20 anys), i Master40 (amb tots els pilots majors de 40 anys).

Una altra novetat és l'acord de col·laboració assolit amb una de les empreses punteres a Europa en el cronometratge, Macsa, que durant la cursa també oferirà serveis innovadors com una aplicació per interactuar amb els equips a través de les xarxes socials. A més, aquest any, el circuit comptarà amb un gran videoworld amb informació de la cursa i imatges.

Pel que fa a les activitats paral·leles, hi haurà una zona de fira i un concert a càrrec de Cover Band, espectacles infantils, actuació de timbalers, el ja tradicional motor show i una nova edició dels 90 minuts Joves Promeses de la Vall del Tenes, una cursa per a pilots d'entre 6 i 15 anys. A més, algunes d'aquestes propostes tindran un caràcter solidari.

Aquest any, per escollir el cartell de les 24Hores, l'organització ha apostat pels petits talents i ha convocat un concurs entre els nens i nenes de cinquè i sisè de les escoles del Vall del Tenes. La guanyadora del concurs ha estat Andrea Martín García, de 6è de primària de l'escola Rosa Oriol de Lliçà d'Amunt.

Edicions locals