Enxampen un jove de Martorelles mentre intentava robar a un habitatge a Montornès

La Policia Local el va detenir mentre forçava la persiana d'un pis al carrer dels Castanyers

Societat

La Policia Local de Montornès ha frustrat l’intent de robatori d’un lladre dels anomenats silenciosos, que intentava accedir per la força a un pis de Montornès mentre la família hi dormia a l'interior del domicili. El detingut és un jove de 19 anys veí de Martorelles a qui s'acusa d'intent de robatori amb força i resistència i desobediència als agents de l’autoritat per haver-se resistit mentre la policia el detenia.

Els fets van ocórrer la mitjanit de diumenge a dilluns quan un individu intentava accedir per la força al balcó del primer pis d’un dels blocs del carrer dels
Castanyers mentre un altre l'ajudava i es quedava esperant al carrer.

Segons fonts municials, dos policies de patrulla en aquell moment van observar com l'home intentava forçar la persiana de l'immoble i van dirigir-se ràpidament cap al lloc dels fets. L’individu del carrer va fugir en veure’ls, mentre l’altre, en un primer moment, va intentar amagar-se al balcó. Després va provar de fugir baixant i agredint els agents que van aconseguir reduir-lo amb la col·laboració de dos veïns de l’edifici alertats per l’enrenou.

Segons les mateixes fonts, la forta resistència del detingut va ocasionar diverses contusions en braços, cames i cara als agents.

El detingut, de 19 anys i veí de Martorelles, va ser traslladat als Mossos d’Esquadra de Granollers que el van posar a disposició judicial. Se l’acusa d’un
intent de robatori amb força i resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

La col·laboració ciutadana va ser crucial per evitar el delicte ja que dos veïns, un d'ells de l'habitatge que havien intentat robar, alertats per l'enrenou van col·laborar en la detenció del presumpte delinqüent. L’alcalde, José A Montero, ha agraït personalment els dos veïns la seva col·laboració en el cas.

Edicions locals