Adrià Figueras, escollit millor jugador de la Lliga Asobal

És el primer jugador del Fraikin BM Granollers que rep la màxima distinció individual

Esports

Granollers

Adrià Figueras, pivot del Fraikin BM Granollers, va ser escollit divendres passat com jugador més valuós de la temporada passada de la Lliga Asobal. El català, que també va rebre la distinció com a millor pivot, va participar en la gala de l'handbol estatal a Pamplona.

Figueras, de 28 anys, és ja tot un referent dins la pista per a l'equip de Carlos Viver. Fa dos anys que treu el seu canell al Palau d'Esports i la temporada passada va deixar veure la seva qualitat: va ser el segon màxim golejador de l'equip (només superat per Ferran Solé) i el jugador amb millor percentatge d'encert amb un 77%.

El català, format al FC Barcelona, es converteix en el primer jugador del BMG que rep la màxima distinció individual d'un jugador a la Lliga Asobal. Figueras va renovar recentment la seva vinculació amb el Fraikin per a dues temporades més.

El català, protagonista a Pamplona
La gala de l'handbol espanyol va fer-se coincidir amb la Supercopa d'Espanya, que va guanyar el FC Barcelona Lassa dissabte contra l'Helvetia Anaitasuna. Figueras va rebre tota l'atenció divendres i va colar el protagonisme del Fraikin BM Granollers, que la temporada passada va sognar una gran temporada amb el tercer lloc a la Copa EHF i el quart a la Lliga Asobal. Pel que fa al Barça, que aquest dimecres serà el primer rival granollerí a la lliga d'enguany, va guanyar 38 a 30 a l'Anaitasuna.

Edicions locals