Francisco Jiménez Campoy, veí de Llerona, celebra 107 anys

Jiménez, considerat el quart home mes gran de Catalunya, viu actualment en una residència a l'Ametlla del Vallès

Societat

les Franqueses

Francisco Jiménez Campoy és un dels quatre homes més grans de Catalunya. Aquest dimecres ha celebrat amb familiars el seu 107è aniversari, i s'ha consolidat així com una de les persones més longeves de Catalunya i de l'Estat.

Francisco Jiménez Campoy, veí de Llerona, celebra els seus 107 anys. Actualment s’està en una residència de l’Ametlla del Vallès, on ha brindat amb la família amb motiu del seu aniversari. També l’han acompanyat l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, que l’han obsequiat amb un ram de flors.

Jiménez conserva l’alegria i es troba en bon estat de memòria i d’escolta encara que tingui dificultats de mobilitat. Va néixer el 1909 a Cuevas de Almanzora (Almeria), i es va traslladar a Catalunya als 8 anys. Va començar a treballar com a ferrer a la Roca del Vallès, i després a Granollers.

És vidu des de fa set anys de Margarita Icart, amb qui va tenir una filla, la Carmina. Després de viure molts anys a Granollers i el 1977 va instal·lar-se a Llerona. Enguany, en l’especial celebració a la residència, ha repetit quin és el secret de la seva longetivitat: “poca cama, poco plato y mucha suela de zapato”.

Edicions locals