El CB Granollers celebra un doblet a la Copa VO

L'equip de la capital vallesana guanya la categoria A i B masculina

Esports

Granollers

El CB Granollers va dominar amb autoritat la 3a edició de la Copa VO de bàsquet, que va tenir el desenllaç de les dues categories masculines el cap de setmana passat.El primer equip va guanyar la competició a Mollet contra l'Escola Sant Gervasi, mentre que el filial ho va fer a Parets contra el Lliçà d'Amunt B.

El conjunt de Manel Blanco, que s'havia classificat directament a la semifinal per condició d'equip de Copa Catalunya, va guanyar dissabte el pas a la final contra el Lliçà d'Amunt. A la final, va enfrontar-se contra l'Escola Sant Gervasi, també de Copa Catalunya i que arribava amb mitja plantilla disponible. Els granollerins van ser millors en el joc interior i van aixecar el títol vallesà al pavelló de la Plana Lledó (52-81).

Pel que fa al sènior B, va superar el Lliçà d'Amunt B al pavelló Joaquim Rodríguez. Totes dues victòries fan que l'equip granollerí celebri un doblet de campionats a la competició comarcal.

En categoria femenina, el CB Granollers també pren part amb el seu filial, que ja va estrenar-se al pavelló de Canovelles i que aquest cap de setmana celebrar`la seva fase final.

Edicions locals