Lliçà d'Amunt destina 19.000 euros a beques de material escolar

En total s'han concedit 138 beques de material escolar a alumnes de primària i secundària per al proper curs

Societat

Lliçà d'Amunt

Un cop valorades totes les sol·licituds amb els criteris econòmics i socials establerts, el consistori de Lliçà d'Amunt ha aprovat donar un total de 138 beques de material escolar a alumnes de primària i secundària per al proper curs escolar 2016-2017, que començarà dilluns. Aquestes beques suposen una inversió de 19.352 euros.

A més de les beques concedides també se n'han denegat 76 perquè els sol·licitants superaven els ingressos econòmics o per manca de documentació; tot i això, l'Ajuntament preveu la revisió de la valoració amb una visita a Serveis Socials per conèixer si la situació econòmica de la família ha empitjorat. Serveis Socials també farà una segona tongada d'avaluació per aquells casos específics que queden fora de les bases però tenen necessitat de beca.

Segons el regidor d'Acció Social, Fran Sánchez, el govern municipal aposta per donar suport econòmic a les famílies per cobrir les despeses que es generen a l’inici del curs escolar. "Cap infant no ha de patir desigualtats escolars per manca de recursos econòmics", comenta Sánchez, qui afegeix que "si es dóna un cop de mà a les famílies a l’inici del curs escolar, es facilita el dret dels nens i nenes a una escolarització obligatòria digne i de qualitat". 

Edicions locals