Coca-Cola dispara la producció a Martorelles per les altes temperatures de l’estiu

La planta baixvallesana ha produït una mitjana de 76,9 milions de litres durant l'estiu, un 47% més que la resta de l'any

Economia

Martorelles

La planta de Coca-Cola de Martorelles ha augmentat la seva producció en un 47% per proveir l’increment de demanda durant els mesos d’estiu. Les altes temperatures, que han fregat els 40 graus bona part de l’estiu, i l’increment de visitants i turistes, sobretot a les zones de costa, han fet disparar les vendes de refrescos.

Per atendre l’increment del consum, la planta de Martorelles ha produït i embotellat, durant juliol i agost, una mitjana de 76,9 milions de litres cada mes pels 52,4 milions de litres que es produeixen, de mitjana, els mesos fora de la temporada estival.

Per afrontar aquest augment de la producció, la companyia ha dut a terme, juntament amb els ajuntaments de Martorelles i Montornès, un pla de capacitació per afavorir la contractació de personal del territori per reforçar durant l’estiu la plantilla habitual, de prop de 500 treballadors.

En aquest sentit, Sergi Ferre, gerent de la planta baixvallesana, afirma que “la creixent demanda durant els mesos d’estiu fa necessari posar en marxa tots els recursos disponibles per multiplicar la capacitat de la planta i poder adaptar-nos al repunt del consum. Per això, cada estiu col·laborem amb els ajuntaments per coordinar la contractació de personal local, ajudar a la seva reinserció laboral i cobrir les necessitats de capital humà de la planta”.

Inversió milionària
La planta de Coca-Cola del polígon de Can Roca és la més gran d’Espanya i una de les tres més grans d’Europa, amb una superfície de 500.000 metres quadrats. La planta disposa d’11 línies d’envasat i té una capacitat productiva de 1.500 milions de litres a l’any. En total, la planta atén 45.000 clients als quals arriba de manera periòdica i assessora comercialment.

Aquest any, la inversió en la fàbrica ha estat de 8,4 milions d’euros, de manera que ha superat amb escreix la de 2015, que va ser de 3,2 milions d’euros.  

Edicions locals