Primera marató de partits del Fraikin

L'equip guanya a la segona jornada contra el Liberbank Ciudad Encantada

Esports

Granollers

El Fraikin BM Granollers afrontarà la seva primera marató de partits a la segona setmana de competició. En 8 dies, el conjunt de Carlos Viver disputarà tres partits contra rivals de la Lliga Asobal després de perdre en el debut contra el totpoderós FC Barcelona Lassa al Palau Blaugrana, però donant una bona imatge, sobretot, a la primera part –en acabat va marxar al vestidor amb un meritori empat (17-17)–.

Un cop empassat el pitjor trangol de la temporada, el Fraikin jugarà, fins a la propera setmana, cada tres dies: contra el Liberbank Ciudad Encantada –dimecres va guanyar 32 a 27 al Palau d’Esports–, diumenge a la pista del BM Benidorm i el proper dimecres a casa contra el novell del Recoletos Atlético Valladolid.

Comença la velocitat de creuer del Fraikin, que serà habitual quan arrenqui la Copa EHF al novembre. “Esperem de la temporada que l’equip sigui, sobretot, consistent. Tots els equips evolucionen durant la primera volta. Jo espero que l’equip tingui ofici i que lluiti tots els partits. S’ha d’aconseguir un equip lineal com ho vam fer la temporada passada i l’anterior”, va dir Carlos Viver després de perdre contra el Barça.

De fet, el tècnic va remarcar la necessitat del treball de grup. “Hi ha hagut falta de consistència a la pretemporada, però això és normal a causa de totes les noves incorporacions que hem tingut”, va dir Viver.

Edicions locals