Arriba a Sant Antoni la quarta edició de la mostra cervesera Birra&Art

Desenes de parades d'artesans complementaran la fira centrada en la cervesa

Societat

Sant Antoni de Vilamajor

Sant Antoni de Vilamajor celebrarà els propers 24 i 25 de setembre la quarta edició de Birra&Art, una mostra de la producció artesana de cerveses juntament amb un seguit de propostes per fer més atractiva l'activitat, que es podrà visitar dissabte a la tarda i diumenge al matí. A més de la mostra hi haurà productes d'artesania, concerts i actuacions al parc de Can Sauleda.

Més enllà de la mostra de cervesa artesana que es farà al parc de Can Sauleda, la fira també comptarà amb una oferta variada de diferents productes artesans i de proximitat, des d'embotits, formatges, gelats, dolços, castanyes i empanades fins a bijuteria, complements, encens, espelmes, tèxtil, pintures, etc. Els darrers anys s'hi han aplegat fins a una quarantena de parades, uns desena de les quals de cervesa.

El dissabte 24 de setembre s'inaugurarà la mostra a les 17 h, i a les 17.30 es farà una xerrada sobre la cervesa. Més tard, a les 19.30 h, el grup Svart Vin oferirà un concert de música celta en viu.

L'endemà diumenge, d'11 a 14 h, la companyia Juguipop oferirà activitats i jocs per als més petits, jocs populars divertits, cooperatius, divertits, participatius, engrescadors i educatius, i a les 15 h es farà l'acte de tancament de la mostra.

Edicions locals