'Refusats', espectacle en suport a les persones refugiades, aterra a Cardedeu

L'espectacle vol esdevenir un espai de conscienciació i reflexió sobre el drama actual dels refugiats

Societat

Cardedeu

L'espectacle Refusats sorgeix de l'afany de les persones que formen part de Baix Montseny Acull per difondre i fer reflexionar sobre la crisi de refugiats que lluny d'apaivagar-se, s'agreuja dia rere dia. Les funcions seran l'1 d'octubre (20 h) i el 2 d'octubre (18 h) al Centre Cultural de Cardedeu.

El drama dels refugiats és l'eix principal de l'espectacle, el motiu i la finalitat. L'espectacle constarà de peces teatrals, de números de música i dansa, tots creats especialment per a aquesta funció. Amb cada peça, cada esquetx, la pretensió és acostar-se una mica, humilment, a la situació que viuen milions de persones: la guerra, la travessia fins a la costa europea i l'estada en camps de refugiats, a l'espera que s'obrin les fronteres.

A més, també hi haurà un muntatge audiovisual, en què persones involucrades d'una manera o altra amb aquest drama ens n'exposaran la seva visió. Les entrades poden adquirir-se per internet, o presencialment, a les taquilles del Centre Cultural de Cardedeu.

El preu de les entrades és de 15 euros (12 euros reduïda) i també hi haurà fila zero per a les persones que no puguin assistir-hi però que vulguin contribuir-hi econòmicament. Tota la recaptació anirà destinada a dues ONG catalanes que treballen sobre el terreny: Stop Mare Mortum i Proactiva Open Arms.

Edicions locals