Sant Feliu lluirà les millors carbasses el cap de setmana

La Fira de la Carbassa arriba enguany a la 12a edició

Sant Feliu de Codines

Sant Feliu de Codines celebra el cap de setmana del 24 i 25 de setembre la 12a Fira de la Carbassa a la plaça Josep Umbert Rosàs (davant el Centre Cívic). Aquesta fira està organitzada per l'associació Els Boines Negres amb la col·laboració de l'Ajuntament, la Diputació de Barcelona i l'ajut de Llei de Barris.

Dissabte arribaran les carbasses entre les 7.30 i les 11 h. Es verificaran i pesaran, i s'instal·laran les parades dels agricultors i artesans. A les 12 h s'inaugurarà la fira, que estarà oberta fins a les 22 h. De 16 a 18 hi haurà una demostració d'escultures de carbassa a càrrec dels escultors; a les 17.30 h un espectacle infantil, seguit de xocolatada gratuïta per a la quitxalla i a les 22 h serà el torn dels sopar de cultivadors al Centre Cívic i del tancament de les parades de cultivadors i artesans.

Diumenge, de 8 a 11, es verificaran les carbasses i es pesaran, i de 10 a 14 h hi haurà novament una demostració d'escultures de carbassa a càrrec dels escultors. A les 13 h es farà el lliurament de premis a les carbasses guanyadores, que seran de 500 euros per al primer classificat, 400 per al segon, 300 per al tercer, 150 per al quart i 100 per al cinquè. A les 15 h es posarà punt i final a la 12a edició de la Fira de la Carbassa.

D'altra banda, durant tot el cap de setmana hi haurà exposició fotogràfica dels 12 anys de Fira de la Carbassa. Es comptarà amb la presència i participació de l'associació Giganteas, l'associació espanyola de cultivadors de carbasses i hortalisses gegants. A més, el servei de bar estarà obert tot el dia, i es podran comprar les carbasses decoratives i comestibles a les diferents parades d'artesans i cultivadors de carbasses.

Edicions locals