Montornès celebra aquest dissabte la 2a Mostra del Vehicle Elèctric

Actualment hi ha una vintena de punts de càrrega públics a la comarca

Societat

Montornès del Vallès

Coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, Montornès del Vallès acollirà aquest dissabte, de 10 a 14 h a la plaça Pau Picasso, la II Mostra de Vehicle Elèctric de Montornès, un esdeveniment en què les marques i concessionaris presentaran els seus vehicles i en què es podran veure, tocar i provar els diversos vehicles exposats.

L'Associació de Vehicles Elèctrics també participarà en la mostra amb diverses xerrades i informació sobra la compra i el manteniment dels vehicles elèctrics, més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Parc mòbil escàs
Tot i que els darrers anys s’han incrementat les vendes de cotxes híbrids i elèctrics, la presència d’aquesta tipologia de vehicles al Vallès Oriental encara és escassa. De fet, a la comarca hi ha tot just una vintena de punts de càrrega. Actualment hi ha punts de càrrega a Granollers, la Roca, Parets, Montornès, Sant Pere de Vilamajor, la Garriga, Caldes de Montbui, Llinars del Vallès i Campins, i Mollet del Vallès n'estrenarà un el mes d'octubre.

Edicions locals