El CB Mollet jugarà la semifinal catalana contra el Martorell

Encara no hi ha una data establerta ni tampoc una seu per a la Final a Quatre de la Lliga Catalana EBA

Esports

Mollet del Vallès

El Recanvis Gaudí CB Mollet ja coneix el seu rival per a la semifinal de la Lliga Catalana EBA, que encara no té ni data ni tampoc seu per disputar la final a Quatre. Els molletans es jugaran el passi a la final contra el CB Martorell, que aquest cap de setmana passat va guanyar l'eliminatòria dels quarts de final contra el Pardinyes Lleida (78-90). L'altra semifinal és entre Castelldefels i Grup Barna.

La data definitiva de la fase final de la competició catalana està pendent d'una reunió entre els quatre clubs participants amb la Federació Catalana de Bàsquet, ja que no es va poder celebrar el cap de setmana passat tal i com s'havia previst des d'un inici. Tot i això, encara no hi ha cap reunió prevista per als propers dies i tampoc se sap si finalment es farà, segons informen des del club molletà. De fet, tres dels quatre partits dels quarts de final es van disputar el cap de setmana, excepte el del Mollet que va guanyar dimecres passat contra Sant Adrià (89-85).

Inici de la Lliga EBA
Mentrestant, la Lliga EBA 2016-2017 arrencarà aquest cap de setmana amb la primera jornada del campionat. Els molletans d'Àlex Terés juguen dissabte a la pista del Pardinyes Lleida (20 h), precisament l'equip que va perdre els quarts de final de Lliga Catalana contra el Martorell i a casa seva. El primer partit dels molletans com a locals tindrà lloc el 8 d'octubre contra el Palma Air Europa.

Edicions locals