L'exjugador Raúl Campos, nou directiu del BM Granollers

Va jugar 13 temporades amb el Fraikin BMG i portava 2 anys com a coordinador de l'handbol femení

Esports

Granollers

L'exjugador mític del BM Granollers, Raúl Campos, ja és nou membre de la junta directiva de l'entitat que presideix Josep Pujadas. La seva incorporació es va anunciar aquest dilluns durant l'assemblea del club –que va aprovar el nou pressupost de més d'1 milió d'euros–.

Campos va vestir la samarreta del Fraikin BM Granollers durant 13 temporades i es va retirar la campanya 2013-2014. Des d'aleshores havia coordinat el planter femení del club, a més de col·laborar intensament en altres facetes del club com la Granollers Cup o el projecte de la Carrera Dual dels jugadors i jugadores. En la seva faceta com a directiu participarà en l'àmbit esportiu com assessor dels jugadors i jugadores, proporcionant la seva experiència professional, i supervisarà la tasca en la coordinació de l'handbol femení, que ara dirigeix Jéssica Bonilla, jugadora del KH-7 BM Granollers femení.

Raúl Campos va començar la seva carrera esportiva professional en el BM Eresa València el 1996. Posteriorment va fitxar pel BM Valladolid i el FC Barcelona, on va assolir gran part dels seus èxits esportius amb una Copa d'Europa, una Supercopa d'Europa, una lliga Asobal, una Copa del Rei i dues Copes Asobal, entre altres. L'any 2001 va incorporar-se a la disciplina del conjunt del Palau d'Esports.

Edicions locals