El Centre Cultural de Cardedeu enceta dissabte la nova programació de tardor

Un espectacle local sobre el conflicte dels refugiats obre la temporada el primer cap de setmana d’octubre

Cultura

Cardedeu

El Centre Cultural de Cardedeu presentarà la programació de l’últim trimestre de 2016 el dimecres 28 de setembre, a les 20 h, al mateix equipament. L'acte comptarà amb la presència de la regidora de Cultura, Marta Cordomí, i de diferents artistes que hi actuaran.

La programació comença el cap de setmana de l’1 i el 2 d’octubre amb la doble representació de l’espectacle Refusats, organitzat per Baix Montseny Acull, amb diverses actuacions entorn el drama dels refugiats, la recaptació del qual es destinarà a Stop Mare Mortum i a Proactiva Open Arms.

La nova temporada destaca per potents creacions teatrals com Història de Sixto Paz Produccions (22 octubre), You say tomato, de la Sala Muntaner (5 novembre), Ricard de 3r de Gerard Guix com a proposta no convencional del GPS (Girem Propostes Singulars) i produïda per la Sala Flyhard (12 novembre) o El Rey de la companyia madrilenya Teatro del Barrio i dirigida per Alberto San Juan (27 novembre).

També hi ha propostes de circ, com Rhum, de Joan Montanyès, Martí Torras i Jordi Martínez (9 octubre), de música i poesia L’amor fora de mapa basat en el llibre de Roc Casagran i dins el PAM Poesia a Manta! (19 novembre), o dansa amb l’espectacle de hip hop i cultura urbana per a públic juvenil Hipstory de Brodas Bros (3 desembre). Tampoc no hi falten les propostes per al públic infantil.

Les persones que assisteixin a la presentació podran comprar entrades per alguns espectacles del Centre Cultural amb el 50% de descompte (oferta limitada).

Edicions locals