L'actriu Carme Pla, de T de Teatre, estrena el quart Cicle Humor&Co de les Franqueses

El primer dels cinc espectacles programats fins al desembre porta per títol 'Humor humà'

Cultura

les Franqueses

Carme Pla, membre de la companyia T de Teatre, interpretarà ella sola dalt de l’escenari l’espectacle Humor humà, el divendres 30 de setembre, a les 21 h, al Casal Cultural de Corró d’Avall. Aquesta funció iniciarà el 4t Cicle Humor & Co. de les Franqueses, que organitza el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut.

A banda d’aquesta primera proposta, fins al mes de desembre hi ha programats quatre espectacles més dins del primer trimestre de la nova temporada de teatre d’humor a les Franqueses. Es tracta de Be god is, a càrrec d’Espai Dual: dissabte 8 d’octubre, a les 21 h, al Casal Cultural de Corró d’Avall; Concerto a tempo d’umore, a càrrec de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà: dissabte 22 d’octubre, a les 21 h, al Teatre Auditori de Bellavista; You say tomato, a càrrec de Sala Trono: dissabte 12 de novembre, a les 21 h, al Teatre Auditori de Bellavista; i Hoy puede ser un gran día, a càrrec de Dani Pérez: divendres 25 de novembre, a les 21 h, al Casal Cultural de Corró d’Avall.

Pel que fa a l’espectacle Humor humà, de Carme Pla, està dirigit per Marta Pérez i és un conjunt d’històries agermanades per l’humor que té una durada de 60 minuts. En aquesta funció l’espectador hi trobarà humor subtil, irònic, elegant o destraler, imprescindible sempre i potser avui més que mai, de diferents estils com ho és la procedència dels seus autors: Santiago Rusiñol, Jesús Moncada, Pere Calders i Josep Carner, units pels enginyosos aforismes d’en Joan Fuster. Es tracta, doncs, de la saludable pràctica de riure’s de la vida, dels altres o d’un mateix a través de paraules sàviament triades i d’una interpretació acurada.

El preu de l’entrada és de 8 euros i de 6 euros per a majors de 65 anys, pensionistes, aturats, menors de 25 anys i anticipada (a partir de 10 dies abans de cada funció i fins al dia abans, a la taquilla del teatre, de dilluns a dissabte de 17 a 21 h, i dissabtes no festius de 10 a 14 h; també es poden comprar a codetickets.com). El dia de la funció es poden adquirir dues hores abans a la taquilla del teatre.

Edicions locals