El Festival de la Velocitat de Barcelona s’estrena al Circuit

L'esdeveniment portarà al traçat vallesà les Blancpain GT Series i el Campionat d’Espanya d’F4

Esports

Granollers, Montmeló, Parets del Vallès

La primera edició del Festival de la Velocitat de Barcelona se celebrarà el proper cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya. Serà un gran esdeveniment que comptarà amb espectaculars campionats de la mà de les Blancpain GT Series i del Campionat d’Espanya d’F4, així com també oferirà un atractiu programa per a tots els públics al pàdoc del Circuit.

A la pista, l’activitat serà frenètica. El campionat Blancpain GT Series visitarà per primera vegada el Circuit de Barcelona-Catalunya i ho farà amb la gran final de la temporada 2016 de les curses Sprint. D’una banda, les Blancpain GT Series Sprint Cup decidiran al seu campió al traçat català, amb molts punts en joc tant en la categoria absoluta com en les categories Pro-Am i Am-Cup. Entre els participants destaca la presència del pilot Andy Soucek (Bentley Team M-Sport/ Continental GT3), que ha posat en relleu l’espectacularitat del campionat amb grans lluites a la pista, la varietat de cotxes i l’altíssim nivell dels pilots durant el proper cap de setmana al Circuit. D’altra banda, també es disputaran les Blancpain GT Sports Club, amb pilots que són considerats amateurs o “Gentleman racers”. Aquest campionat arriba al Circuit amb Michal Broniszewski (Kessel Racing/ Ferrari 458 Italia GT3) amb la corona de vencedor, però amb la resta de places per decidir i amb diverses categories obertes. Jaime Font (Baporo Motorsport/ Ferrari 458 Italia GT3) serà l’únic representant de casa en aquesta categoria.

El Circuit de Barcelona-Catalunya també serà escenari de la cinquena prova de la temporada del Campionat d’Espanya d’F4, amb encara tres rondes per disputar. Richard Verschoor, enrolat al Red Bull Junior Team, arriba líder a la cita catalana, que pot ser clau per a deixar el campionat gairebé sentenciat. Destaca també la participació del pilot català Xavier Lloveras, a la tercera posició de la classificació provisional, així com també la de Marta Garcia, que va debutar al campionat en l’anterior míting.

Els aficionats també podran apropar-se als competidors amb el pit-walk i la signatura d’autògrafs dels pilots participants a les Blancpain GT Series, que tindran lloc dissabte de 12.20 a 12.50h. En paral·lel a tota l’activitat de la pista, el pàdoc del Circuit de Barcelona-Catalunya oferirà una gran varietat de propostes en el marc de la primera edició del Festival de la Velocitat de Barcelona i una de les activitats estrella serà el MOD·A·S Car Show, una concentració per a cotxes modificats. També hi haurà una zona comercial, estands de marques d’automòbils amb els vehicles més exclusius, zona d’activitats i jocs, i atraccions per a tots els públics.

Entrades a la venda al web del Circuit
Les entrades per gaudir del Festival de la Velocitat de Barcelona es poden comprar anticipadament amb descompte de prevenda, a partir de 7 euros, al web del Circuit de Barcelona-Catalunya. Les entrades que s’adquireixin durant el cap de setmana tindran un preu de 10 euros per dia, amb accés general, inclòs el pàdoc i la concentració MOD·A·S Car Show. Els nens menors de 8 anys (inclosos), acompanyats d’un adult, podran entrar gratuïtament al Circuit. L’accés al recinte s’efectuarà per la Porta 3 i es podran estacionar els vehicles al pàrquing In6. Es podrà seguir tota l’activitat de la pista des de les Tribunes Principal, I, H i G.

Edicions locals