"Mai no penses que puguis ser directiu, és un honor"

Raúl Campos, nou directiu del BM Granollers de l'àrea esportiva

Esports

Granollers

De la pista a la banqueta. I de la banqueta a la directiva. La trajectòria de Raúl Campos al BM Granollers està sent meteòrica amb la seva vinculació al club des de ja fa 15 anys. Primer, com a jugador durant 13 temporades del Fraikin –va ser-ne capità–; després, dues més com a coordinador de la secció femenina, que compaginava amb la Granollers Cup i les Carreres Duals, i ara com a nou membre de la directiva del club que presideix Josep Pujadas. “Vaig a la directiva a donar un cop de mà a l’àrea esportiva”, aclareix Campos.

El BM Granollers va fer oficial la nova faceta de Campos durant l’assemblea de socis de dilluns. “Tot va ser perquè tenia molta feina amb la coordinació del femení. En dues temporades s’ha fet molt per la secció. I aleshores m’ho van proposar”, admet el directiu i remarca: “mai no penses que puguis ser directiu. És un honor formar part d’aquesta directiva, que a poc a poc estan traient el vaixell a la superfície. És un orgull”.

La nova tasca de l’excapità del Palau s’enfocarà en els jugadors i jugadores del primer equip amb la seva “tutorització”, diu Campos, per ajudar-los en “les seves sortides acadèmiques o professionals. També ajudaré en la reinserció laboral dels jugadors”. En aquest sentit, continuarà la tasca realitzada ja fa uns anys amb el projecte de Carreres Duals i assessorant la nova coordinació de la secció femenina. “No es tracta de supervisar, és més assessorar i poder seguir ajudant”, remarca l’excoordinador. Tanmateix, dotarà a la directiva i a l’entitat de la seva experiència.

Una trajectòria d’èxit
Raúl Campos va començar la seva carrera esportiva professional en el BM Eresa València el 1996. Posteriorment va fitxar pel BM Valladolid i després pel FC Barcelona, on va assolir gran part dels seus èxits esportius amb una Copa d’Europa, una Supercopa d’Europa, una lliga Asobal, una Copa del Rei i dues Copes Asobal, entre altres. L’any 2001 va incorporar-se a la disciplina del conjunt del Palau d’Esports i va jugar 13 temporades fins al curs 2013-2014, on es va retirar als 35 anys i com a capità de l’equip.

Edicions locals