La Diputació finançarà el camí de vianants entre Santa Eulàlia i Lliçà d'Amunt

L'ens supramunicipal aprova una subvenció de 621.000 euros per a la futura connexió entre els dos municipis

Societat

Lliçà d'Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana

La Diputació de Barcelona ha aprovat una subvenció de 621.152,57 euros per tal de construir el camí de vianants entre Santa Eulàlia i Lliçà d’Amunt. Amb aquest ajut, l’Ajuntament de Santa Eulàlia haurà d’aportar 67.292,90 euros per tal de fer realitat, l’any vinent, l’esperada connexió entre aquests dos pobles. El cost total de l’obra serà de 688.445,47 euros.

L'Ajuntament de Santa Eulàlia va informar d'aquesta subvenció de 621.000 euros en el ple de dijous, en el qual també es va donar a conèixer la signatura d'un conveni amb la Fundació Oncovallès per tal d’aportar 1.000 euros anuals a partir del 2017.

També es va informar que l’auditoria per conèixer la situació econòmica de l’Ajuntament començaria el 10 d’octubre i que es confirmaven les quantitats econòmiques que la Diputació aportarà durant els propers 4 anys referent a les meses de concertació: 180.000 euros per asfaltar diferents trams de carrers, 230.000 per a la rehabilitació del camí entre el camp de futbol i l’Institut, 168.500 per a programes de cohesió social i 100.000 per amortització del deute.

Pel que fa a les mocions, es va aprovar per unanimitat la defensa del dret de les dones al treball en igualtat d’oportunitats, presentada per I-ERC, i el suport als acords de pau a Colòmbia, presentada pel PSC. La tercera de les mocions, referent a donar suport a les conclusions de la comissió del procés constituent, va comptar amb el suport de tots els grups municipals a excepció del PSC, que va votar-hi en contra.

Plega el regidor d'ICV
El ple també va servir per acceptar la renúncia del regidor d’ICV-EUiA, Agustí Gonzalo, que per motius laborals deixa el càrrec. Gonzalo va desitjar “intel·ligència i valentia” a tots els regidors de cara a una etapa política a Santa Eulàlia que considera “molt interessant”. Qui prendrà el relleu del ja exregidor serà Elvira Mas.

Edicions locals