Sant Miquel del Fai acollirà un concert benèfic per la pau i l'ajuda humanitària als refugiats

La trobada musical en benefici d'Oxfam-Intermon i Prem Rawat serà dissabte a les 20 h

Societat

Bigues i Riells, Sant Feliu de Codines

El proper dissabte dia 8 d’octubre de 2016 se celebrarà un concert benèfic per la pau i l’ajuda humanitària als refugiats. L'acte serà a partir de les 20 h a l’esplanada de l’abadia benedictina de l’Espai Natural Sant Miquel del Fai.

Sant Miquel del Fai acollirà dissabte (20 h) un concert benèfic que comptarà amb les actuacions de La Malinche (música mexicana), de Bigues i Riells; Nothingman (pop-rock desendollat), de Sant Quirze Safaja; Núria Dardinyà i Abril Candelas (clàssic), de Sant Feliu de Codines; Jaume Arboledas i Montse Clapers (pop d’autor), de Sant Feliu de
Codines; i Juan Manuel Galeas, Fran León i Tete Castilla (flamenc) de Sant Feliu de Codines. 

El concert benèfic, organitzat per l’Espai Natural Sant Miquel del Fai i el col·lectiu Aliances de Pau, comptarà amb l'assistència del director d’Oxfam-Intermon Catalunya, Francesc Mateu, ja que el concert compta amb el suport d’aquesta entitat i de la Fundació Prem Rawat. A més, també hi col·laboren els ajuntaments de Bigues i Riells, Sant Quirze Safaja i Sant Feliu de Codines.

Els beneficis recaptats aniran destinats als refugiats a través d’Oxfam-Intermon i l’ajuda al desenvolupament de la Prem Rawat Foundation. El preu de les entrades és de 10 euros i es poden reservar a través de l’Espai Natural Sant Miquel del Fai, trucant al 93 865 80 63 de dimarts a diumenge.

Edicions locals