Caldes triarà el millor pintxo del Vallès

Projecte Mexcla't i l'Ajuntament ho organitzen en el marc de l'Aplec del Remei, el 16 d'octubre

Economia

Caldes de Montbui

L’Ajuntament de Caldes i l’Associació Projecte Mexcla’t, que ja és una especialista en la organització de rutes gastronòmiques, són els impulsors del concurs El Pintxo de l'Any del Vallès Oriental, que se celebrarà el 16 d'octubre, dins del programa de l’Aplec del Remei a l’espai del Passeig del Remei, on es col·locaran diversos estands amb els restaurants que han sigut guanyadors de premi de les tres rutes gastronòmiques que organitza l’associació Projecte Mexcla’t.

El Cafè del Centre de Caldes de Montbui amb el seu Mini Tambor de Xai Confitat farcit d’espàrrec verd, la Pizzeria Di Mara de Santa Eulàlia de Ronçana amb el seu Empanat i els garriguencs la Botiga d’en Jordi / Ambrosia i el Restaurant la Garrafa, amb la tercera creació del Xarrup d’Ibèric i el Ravioli d’Ànec amb Melmelada de Cervesa Estrella Damm respectivament, competiran per saber quin d’ells presenta el Millor Pintxo del 2016 al Vallès Oriental.

Per un preu de 9 euros, tots els visitants podran tastar dos begudes i els 4 pintxos que van ser designats com els millors als seus respectius municipis. Tothom qui hagi tastat els 4 pintxos, decidiran per vot popular, quin és el millor Pintxo del Vallès Oriental. Posteriorment aquest, participarà a l’esdeveniment que l’empresa cervesera Damm, organitza a nivell nacional “La Tapa de l’Any” i on es donen cita les millors tapes que son valorades per un jurat professional.

Els restauradors ho veuen com una possibilitat més de donar a conèixer els seus establiments i la qualitat i creació de la seva cuina, dins de la comarca. L’Ajuntament de Caldes de Montbui es  mostra molt satisfet d’organitzar  per primer any, aquest esdeveniment que dona continuïtat a la seva Festa Major i també acaba donant una activitat més a l’Aplec del Remei.

L’Entitat Projecte Mexcla’t espera que tot sigui un èxit i que es puguin servir moltes consumicions, perquè la gent se n’adoni de la gran qualitat de la gastronomia comarcal. L’afegit d’anar a l’esdeveniment gastronòmic nacional és només un accent més, però l’entitat es mostra molt contenta de poder anar de la mà de Damm en l’organització d’aquests esdeveniments i que una empresa tan important hagi confiat en ells, no deixa de ser un aspecte molt positiu.

Les consumicions només es podran tastar a partir de les 10 h i fins a les 15 h o fins exhaurir existències.

Edicions locals