José Orive s'acomiada com a alcalde de Canovelles després de 12 anys

Emilio Cordero, fins ara primer tinent d'alcalde, pren el relleu d'Orive

Política

Canovelles

Emilio Cordero agafarà el relleu del fins dissabte alcalde de Canovelles, José Orive, que va acomiadar-se en un ple extraordinari després de 12 anys al capdavant del consistori. Més de 300 persones van acomiadar Orive, entre els quals el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i bona part de la plana major dels socialistes vallesans. 

José Orive es va acomiadar dissabte del càrrec d'alcalde de Canovelles, una tasca que ha exercit els darrers 12 anys després de substituir, el 2004, el primer alcalde de Canovelles des de la recuperació de la democràcia, Francesc Martos. Orive, però, va accedir a l'Ajuntament el 1999 com a regidor. "Marxo per responsabilitat i per l’estima que tinc al meu poble, Canovelles”, deia Orive en el seu discurs de comiat. “Amics i amigues, els canvis no només són necessaris per la vida, són la vida mateixa", va dir Orive. 

L'alcalde també va agrair la predisposició dels col·laboradors, treballadors, premsa, equip de govern i especialment la família. "Han de ser els meus veïns i veïnes els que han de posar nota a la meva gestió al front del govern municipal", deia, i va afegir que "hi haurà opinions per a tots els gustos, però el que sí que puc assegurar a tots els canovellins i canovellines és que sempre m’he dedicat absolutament i sense reserves a la tasca per la qual vaig obtenir la seva confiança i que no és altra que fer de Canovelles un poble millor”.

Al ple de comiat van assistir-hi, entre s'altres, Miquel Àngel Escobar, delegat del govern; Miquel Iceta, primer secretari del PSC; Jordi Turull, diputat al Parlament i president del grup parlamentari Junts pel Sí; Jordi Terrades, diputat al Parlament; David Ricart, president del Consell Comarcal, i diversos alcaldes i alcaldesses de la comarca.

El fins ara primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Habitatge, Medi ambient, Serveis, POUM, Planificació estratègica, Vies de comunicació i Transport públic, Emilio Cordero, assumirà l'alcaldia dre Canovelles.

Edicions locals