Cardedeu renova part del clavegueram a l'entorn de l'escola Mil·lenari

El pas sota la via del tren quedarà tallat al trànsit mentre durin les obres

Societat

Cardedeu

El pas sota la via del tren que uneix el Poble Sec amb l’aparcament sud del Mil·lenari estarà tallat al trànsit durant aproximadament dues setmanes.

A partir del 24 d’octubre el Consorci del Besòs-Tordera continuarà les obres de renovació del col·lector en alta paral·lel al Torrent Llibre, entre el pas sota la via del tren i l’aparcament públic del carrer Rosa Sensat (al sud de l’escola Mil·lenari). Aquesta actuació ha de resoldre els problemes d’inundacions de la zona en episodis de pluges i ha de solucionar les afectacions que fa anys pateix el veïnat.

Les obres s’allargaran durant un mes aproximadament i s’executaran en dues fases. Del 24 d’octubre al 6 de novembre el pas sota la via del tren quedarà tallat al trànsit, de manera que tant els vianants com les bicicletes hauran de travessar la via del tren pel pas de la carretera de Dosrius. Del 7 de novembre fins al final de l’obra el carrer Rosa Sensat quedarà tallat al trànsit i la zona central de l’aparcament públic estarà parcialment ocupada per les obres. Es podrà accedir a l’aparcament des dels carrers Mare de Déu del Pilar i Maternitat d’Elna; ambdós seran d’entrada i sortida de vehicles. 

Edicions locals