Arrenca un cicle de vermuts literaris a l'espai Tarambana de Cardedeu

Es farà una presentació al mes i estarà dinamitzada per la periodista Clara M. Clavell

Cultura

Cardedeu

L’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana de Cardedeu acollirà la primera edició del vermut literari. Un dissabte al mes, d’octubre a juny, es farà una presentació d’un llibre que comptarà amb la presència del seu autor/a i en alguns casos també dels il·lustradors/es. Les presentacions estaran dinamitzades per la periodista Clara M. Clavell, que acompanyarà els escriptors per saber detalls i curiositats de cada una de les obres així com de les seves trajectòries professionals.

L’actriu i escriptora Estel Solé presentarà la seva primera novel·la Si no puc volar el proper dissabte a les 12 h. L’obra, que combina l’humor i el drama, retrata les misèries d'una dona neuròtica, insatisfeta i descarada que lluita per encaixar en la Barcelona actual. Solé és una autora amb personalitat i caràcter que despunta en el món cultural català.

La segona presentació serà el 26 de novembre (12 h) amb l’escriptora Marta Orriols i el seu primer llibre Anatomia de les distàncies curtes. A través de personatges fugaços i d’imatges senzilles que condensen grans emocions en petits gestos, aquest recull de contes retrata la infinitat de relacions a què ens condueix l’amor.

Per acabar el primer trimestre, el músic Alguer Miquel, cantant del grup Txarango, i la il·lustradora Gemma Capdevila presentaran Camina, el 17 de desembre, un poema que parla del viatge, de no quedar-se quiet i sortir a buscar el camí propi. Es tracta d'un llibre finançat a través d’una campanya de micromecenatge que servirà per recaptar diners i ajudar a la plataforma ciutadana Stop Mare Mortum que treballa per donar refugi als que marxen de la guerra.

Edicions locals