La candidatura del Mundial femení d'handbol 2021 preveu Badalona com a seu de la final

Granollers, ciutat impulsora del projecte amb la RFEBM, sabrà el gener si acollirà la cita internacional

Esports

Granollers

La seu de la final de la candidatura espanyola del Mundial femení d'handbol 2021 serà Badalona i no pas Granollers. La Real Federación Española de Balonmano (RFEBM) va enviar dijous el document final a la Federació Internacional d'Handbol (IHF) amb la previsió que la capital vallesana acolli les semifinals i el partit pel bronze, com a partits més destacats. La candidatura, que impulsa la RFEBM i l'Ajuntament de Granollers, sabrà el gener de 2017 la decisió final de la Federació Internacional durant la disputa del Mundial masculí a França.

La candidatura per acollir el Mundial de 2021, o 2023, es va presentar el passat febrer a l'Ajuntament de Granollers amb les subseus de Tarragona, Lleida i Castelló de la Plana. Aleshores el projecte preveia que el Palau d'Esports acollís la final, tot i que la proposta encara s'havia d'acabar de concretar. Així, Badalona s'ha afegit a la candidatura i el Pavelló Olímpic albergaria la final del Campionat del Món, amb capacitat per a 12.500 persones, que és el doble de l'aforament granollerí de 5.500 persones.

El document, de 57 pàgines, recull com a principals reclams les capacitats organitzatives de la federació espanyola, les infraestructures del territori i les instal·lacions de les cinc subseus. A banda de l'Olímpic de Badalona i el Palau d'Esports de Granollers, també hi haurà el Pabelló Barris nord de Lleida, el Palau d'Esports de Tarragona i el Pavelló Ciutat de Castelló. D'altres elements

#SheLovesHandball, una campanya global
Multiplicar la presència de l’handbol femení a la societat i també als mitjans de comunicació és un dels objectius de la candidatura que opta a organitzar el XXV Campionat del Món d’Handbol Femení. Per aquest motiu la RFEBM impulsa el lema i hashtag: #SheLovesHandball.

Edicions locals