La Cambra de Comerç reconeix els 375 d'història de Sagalés

L'empresa de transport amb seu a Mollet va ser fundada el 1641

Economia

Mollet del Vallès

Sagalés, empresa fundada al 1641 dedicada al transport de viatgers i amb seu al polígon de Can Magarola de Mollet, ha rebut un premi a la seva trajectòria històrica per part de la Cambra de Comerç de Barcelona.

L'acte organitzat per la Cambra de Comerç, que va aplegar representants d'unes 150 empreses, va comptar amb la intervenció del Ramon Sagalés, conseller delegat de Sagalés. En el seu parlament, Sagalés va destacar la trajectòria de l’empresa durant aquests 375 anys. Repassant els seus inicis i tots els canvis que ha patit el sector del transport de viatgers i com Sagalés ha evolucionat per adaptar-se a les diverses realitats. La seva intervenció també va apuntar quins són els reptes als quals s’enfronta el sector els propers anys.

A l’acte de lliurament, van assistir el M. Hble. Sr. Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya; l’Hble Sr. Oriol Junqueras, vicepresident del govern i conseller d’Economia i Hisenda, i l’Excm. Sr. Miquel Valls, president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona.

Fundada a Catalunya el 1641, Sagalés es dedica al transport de viatgers a través de les més de 250 línies regulars que disposa, d’una flota de 550 vehicles i d’una plantilla formada per més de 800 persones. Amb operacions a 14 comarques de Catalunya, Sagalés compta, a més, amb una divisió de discrecional, des de la qual es donen solucions de mobilitat a qualsevol necessitat de transport, ja sigui per a tour operadors, empreses, escoles, convencions, congressos, etc. A través de Viatges Plus es comercialitzen serveis turístics, com paquets d'esquí, Fòrmula 1, Moto GP o Port Aventura, entre d'altres.

Edicions locals