Teatre solidari a favor de la Fundació Viver de Bell-lloc

Els diners recaptats es destinaran a la instal·lació d'un ascensor a la llar-residència de Bell-lloc

Societat

Cardedeu

La Fundació Viver de Bell-lloc organitzarà el proper dissabte 29 d’octubre la primera edició de teatre solidari per finançar les obres de la residència que l’entitat està rehabilitant a Cardedeu i en la qual viuen 16 persones amb capacitats diferents.

Dissabte 29 d'octubre (20.30 h), al Centre Cultural de Cardedeu, els assitents a la representació tindran l’oportunitat de fer la seva contribució a la reforma de la llar mentre gaudeixen de la comèdia TOC-TOC, del Grup de teatre Toc Toc de Llerona. L'obra explica la història de sis personatges que es troben a la sala d’espera d’un psiquiatre famós. Tots pateixen algun trastorn obsessiu-compulsiu (TOC), que aniran explicant al llarg de l’obra. El psiquiatra no es presenta i els sis personatges s’han d’espavilar sols fent una mena de teràpia de grup que ens condueix a un final sorprenent.

Els beneficis obtinguts amb l'obra –10 euros a taquilla i 8 euros si es compren les entrades anticipadament a través de la plataforma Entradium– es detinaran a les millores en l’accessibilitat de la llar-residència i a instal·lar un ascensor per connectar els espais comuns amb les diferents plantes. L'obra completa de l'immoble té un cost de 179.000 euros, dels quals ja se n’han aconseguit un 68% en subvencions i donatius, però per a la qual encara falta finançar un 32%.


Edicions locals