La UEI premia les empreses JDA, Pilz, Fruits Sagarra, Mango i Moldtrans

Els reconeixements es van atorgar en el decurs d'un sopar amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont

Economia

La cinquena edició de la Nit Empresarial, que organitza la patronal vallesana Unió Empresarial Intersectorial-Cercle d'Empresaris (UEI-Cerclem), ha reconegut la tasca de les empreses JDA Serveis Professionals i Pilz de Granollers, Fruits Sagarra de les Franqueses, Moldtrans (amb seus a Santa Maria de Palautordera, la Roca i Mollet) i Mango. L'acte de lliurament, que es va celebrar al restaurant Mas de Sant Lleí de Vilanova, va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont.


L’objectiu d’aquests guardons és reconèixer i impulsar les iniciatives més innovadores de les empreses vallesanes, així com aquells projectes que ajuden a generar riquesa en l’àmbit territorial que ocupen.

La firma de serveis de consultoria i assessoria JDA/SFAI Spain ha estat guardonada amb el Premi Creixement i Qualitat Empresarial. El jurat ha tingut en compte la projecció de la firma que està a punt d’arribar als seus 35 anys de vida i ja compta amb més de 90 professionals en plantilla. Amb la incorporació de dos nous despatxos a la marca i l’obertura d’una nova oficina a la ciutat de Barcelona, JDA es consolida com el novè despatx de serveis professionals amb seu a Catalunya per volum de facturació i nombre de professionals que hi treballen. Per Joan Díaz, director general de JDA “aquest guardó és una gran satisfacció que ens permet mirar el futur amb optimisme, a més de continuar treballant amb força per ser una firma referent en el nostre sector i per mantenir la confiança dels nostres clients”.

La també granollerina Pilz, de tecnologia de seguretat, destaca per la innovació contínua i internacionalització. Amb més de 65 anys de tradició com empresa familiar, compta amb 40 filials i sucursals arreu del món.

Fruits Sagarra, la distribuïdora de fruites i verdures per l’hoteleria, col·lectivitats i catering, ha estat reconeguda per la seva implantació i arrelament en el territori; Modtrans, en el desenvolupament industrial en el territori, i Mango, en la innovació en la distribució, després de la planta logística que ha posat en marxa a Lliçà d'Amunt.

Edicions locals