El Parlament instarà Territori a pacificar el trànsit de la C-59 a Sant Feliu de Codines

La cambra ha aprovat una proposta de resolució de Junts pel Sí per aplicar mesures mentre no es fa la variant

Societat

Sant Feliu de Codines

El Parlament de Catalunya ha aprovat una proposta de resolució de Junts pel Sí per pacificar el trànsit de la C59 a Sant Feliu de Codines mentre no es fa la reclamada variant. El trànsit que suporta la C-59 al pas per Sant Feliu i el fet que es consideri alternativa a altres carreteres de més capacitat per anar a buscar l’eix, fa que els veïns de Sant Feliu pateixin les conseqüències d’un excés de volum de trànsit, sovint a massa velocitat, i fins i tot amb desperfectes als immobles del tram de la C-59 per part dels camions de gran tonatge.

La proposta, que ha estat impulsada des dels grups municipals de Convergència i ERC, preveu fer estudis de circulació viària a la C-59 i adoptar mesures de seguretat al tram de carretera que travessa Sant Feliu. A més, es plantejaran mesures dissuasives pels camions de gran tonatge per evitar que triïn aquesta carretera com a alternativa.

ERC segueix en converses amb el Departament de Territori per tal d’aplicar aquestes mesures, que esperem que millorin les condicions en aquesta carretera. A més, destaca el seguiment de la futura variant, de la qual se’n va adjudicar la redacció del projecte constructiu per valor de 530.000 euros l'agost passat.

Edicions locals