Bora Bora acomiada el porter que va agredir un jove a les portes de la discoteca de Montornès

El cas s'ha conegut arrel d'un vídeo penjat a Facebook en què es veu com el controlador colpeja el noi

Societat

Granollers, Montornès del Vallès

L'empresa GrupSweetBox, propietària de la discoteca Bora Bora, antic Ei Bi Sí, ubicada a Montornès, ha acomiadat un dels seus porters després que agredís un jove a les portes de la sala. L'agressió s'ha conegut després que es pengés un vídeo a Facebook on es veu com el porter colpeja el jove.

Segons un comunicat que ha emès l'empresa, GrupSweetBox ha decidit rescindir el contracte com a controlador d'accés amb T.M. per l'agressió al noi qui, segons les mateixes fonts "vagava pels voltants de la discoteca ocasionant nombroses molèsties, llençant ampolles als porters i tirant a terra les tanques".

Davant aquests presumptes fets, "el controlador T.M. va perdre la paciència i en un acte injustificable va colpejar violentament l'individu", relata el comunicat. L'empresa ha condemnat aquesta conducta que, assegura, "contravé la política i el protocol" de la firma.

Una segona agressió
L'agressió que es pot veure al vídeo, però, no seria l'única. Els Mossos d'Esquadra investiguen una altra presumpta agressió a un noi que va denunciar que un dels porters de la sala de Montornès també va agredir-lo la matinada del passat 30 d'octubre.

Edicions locals