CaixaBank subvenciona l’adaptació del vehicle del projecte Porta’m de Santa Eulàlia

L'entitat bancària aporta un import de 6.015 euros al projecte de transport a demanda per a la gent gran del municipi

Societat

Santa Eulàlia de Ronçana

L’Ajuntament de Santa Eulàlia i CaixaBank van signar dijous l’entrega de la subvenció per un import de 6.015 euros per tal d’adaptar el vehicle que realitza el servei del projecte Porta’m, un servei de transport a demanda per a la gent gran amb l'objectiu de facilitar l’accés als serveis bàsics a les persones més grans de 65 anys amb mobilitat reduïda.

L’aportació feta per CaixaBank ha permès adaptar el vehicle, a dia d'avui, amb un graó mòbil per tal que els usuaris puguin pujar sense problemes. La següent adaptació serà instal·lar una plataforma elevadora a la part posterior del vehicle per tal de facilitar l'accés a les persones amb cadira de rodes. La furgoneta, amb capacitat per a 9 places, va tenir un cost de 13.700 euros, pagats íntegrament per l’Ajuntament de Santa Eulàlia. 

L’acte de signatura de la col·laboració, que va tenir lloc a l’oficina bancària del carrer Verge de la Salut, va comptar amb la presència del director de l’àrea de negoci de Caixa Bank al Vallès Nord, Joan Badia, la directora de l’oficina de CaixaBank a Santa Eulàlia, Marta Reig, l’alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet i la regidora d’Economia, Montse Torras.

Badia es va felicitar per aquest acord “d’obra social de proximitat”. “Ens sentim orgullosos de poder formar part d’aquest projecte i de contribuir amb la gent gran que té problemes de mobilitat”, va afegir. 


Edicions locals