La Generalitat reconeix la gestió ambiental de l'empresa Ferimet

La planta granollerina està dedicada a la recuperació i comercialització de metalls a l'engròs per a foneries i descontaminació de vehicles

Economia

Granollers

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha inscrit una nova organització en el registre EMAS, el sistema comunitari de gestió i auditoria ambientals, de Catalunya. Es tracta de l’empresa Ferimet, ubicada a Granollers i dedicada a la recuperació i comercialització de metalls a l’engròs per al seu ús en foneries, descontaminació de vehicles i transferència de neumàtics i aparells elèctrics, entre d’altres.Amb aquesta empresa, el registre EMAS compta amb 36 gestors de residus, el que representa gairebé el 14% de les organitzacions inscrites, un total de 260, que corresponen a 404 centres. El Sistema de Gestió i Auditoria Ambiental EMAS és una eina voluntària disponible per a qualsevol organització que operi en algun sector econòmic de dins o fora de la Unió Europea.

Les organitzacions que implanten aquest sistema es comprometen voluntàriament a ser més eficients en l’ús de recursos, a minimitzar el seu impacte sobre el medi i a comunicar públicament el seu comportament ambiental. La seva obtenció és un indicador del posicionament de  l’organització  cap a  l’excel·lència ambiental.

Edicions locals