L'escola Ginebró celebra diumenge la 13a edició del seu cros amb 700 persones

La festa de la comunitat educativa de la Cooperativa Ginebró tindrà un vessant solidari amb La Marató de TV3

Esports

Llinars del Vallès

Uns 700 alumnes i familiars participaran diumenge, 13 de novembre, en el XIII Cros del Ginebró. A partir de les 10 h se celebraran les curses aprofitant les instal·lacions de l’Escola a Llinars del Vallès. La prova comptarà amb diferents categories en funció del gènere i l’edat, amb una distància específica a recórrer per a cadascuna.

Com de costum, el Cros del Ginebró tindrà un vessant festiu i solidari, ja que cada participant aportarà un mínim de 3 euros per a La Marató de TV3, que enguany es farà el 18 de desembre i estarà dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Tots ells podran fer el seu donatiu en unes bústies que hi haurà al punt d’informació el dia de la cursa. 


La idea de disputar un cros per a tots els alumnes i familiars va néixer del departament d’educació física, amb el propòsit de treballar actituds i valors propis d’aquest tipus de proves, com ara l’autoestima, la superació o l’esforç. En aquesta línia, tots els alumnes d’educació infantil rebran una medalla per la seva participació, mentre els de primària, secundària, batxillerat i cicles hauran de quedar entre els tres primers per emportar-se aquest obsequi. La participació prevista és de 400 nens/es de primària i de 300 alumnes de secundària, batxillerat i pares/mares. 


A banda del cros es lliuraran premis, una bossa d’obsequis a tots els participants, i hi haurà botifarres i servei de bar per ajudar a finançar el viatge de final de curs dels alumnes de 4t d’ESO. Com cada any, el Cros del Ginebró està concebut com a festa oberta a tota la comunitat educativa (alumnes, pares i mestres) fora de l’horari lectiu perquè tots els integrants de la Cooperativa Ginebró puguin compartir un espai i una activitat lúdica.


Edicions locals