La secció en cadira de rodes del CB Granollers s’estrena en un amistós

L'entrenador és Óscar Cervantes, exjugador de l'ACB i tècnic del filial masculí del club

Esports

Aiguafreda

“Cada bàsquet era celebrat com una victòria”, diu el tècnic de la secció en cadira de rodes del CB Granollers i exjugador de l’ACB, Óscar Cervantes, després de disputar dissabte passat el primer partit amistós. El nou equip, format per nou jugadors, es va estrenar després de més d’un any de feina i planificació.

El compromís es va disputar al pavelló del bàsquet Granollers contra l’equip de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física. “El resultat no era important. Vam jugar contra un dels equips més potents de Catalunya. Però per a nosaltres va ser tot un èxit poder jugar-hi”, remarca Cervantes, que recorda que l’equip encara està en construcció i “que encara poden venir jugadors a apuntar-se amb nosaltres”. La secció entrena els divendres a les 21 h al Pavelló El Congost.

L’objectiu immediat de la nova secció és consolidar el grup de nou jugadors i intentar continuar jugant partits. “Hi ha la possibilitat de jugar una lliga catalana. Però ens queda molta feina per fer”, apunta Cervantes.

Edicions locals