Un conductor de Vallromanes provoca un accident a l'AP-7 drogat i triplicant la taxa d'alcohol

Els fets van succeir a l’altura de Gelida i els dos ocupants de l’altre vehicle van patir ferides lleus

Societat

Vallromanes

Els Mossos d'Esquadra van obrir diligències penals el dijous 10 de novembre a un jove de 20 anys i veí de Vallromanes, a l’AP-7, al terme municipal de Gelida, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per provocar un accident quan conduïa triplicant la taxa d’alcohol permesa i drogat, concretament en THC, el principal constituent psicoactiu del cànnabis i opiacis.

El sinistre va produir-se dijous al vespre a l’AP-7, al punt quilomètric 175,5 al terme municipal de Gelida. L'accident va produir tres ferits lleus entre els ocupants de dos turismes, un dels quals va bolcar.

Quan les patrulles de trànsit van arribar al lloc dels fets van sotmetre els conductors implicats a la prova de l’alcoholèmia. El conductor responsable de l’accident va donar positiu amb una taxa d’alcohol de 0,81 mg/l en aire espirat, tres vegades més que el límit permès, que és 0,25 mg/l. A més, es dóna la circumstància que aquest conductor va donar positiu a la prova de detecció de drogues, concretament en THC, el principal constituent psicoactiu del cànnabis i opiacis.

Els agents van haver de restringir la circulació durant una hora i quart fins a poder retirar els vehicles i netejar l’autopista.

Tant el jove que va provocar l’accident, com el conductor de l’altre turisme van ser traslladats a l’hospital amb ferides de caràcter lleu. Una tercera persona, l’acompanyant de l’altre turisme, també va ser atesa al lloc per les ferides de caràcter lleu que presentava.

Els agents de trànsit van obrir diligències penals a l’home per un delicte contra la seguretat viària i resta a l’espera que el citi el jutge.

Edicions locals