Gospel Joy la Garriga presenta el seu nou disc, 'Arrels', al Patronat

El cor enregistrarà dissabte el nou treball amb la presència del públic al Teatre Patronat de la Garriga

Cultura

la Garriga

Dissabte (20 h), el cor de gòspel Joy La Garriga oferirà un concert especial al Teatre de La Garriga, El Patronat, per presentar un espectacle que porta per títol Arrels. El cor aprofitarà per enregistrar en directe el seu nou àlbum en format CD i DVD, que sortirà a la llum a principis de l’any vinent. Es tractarà del segon treball de la formació després de presentar el primer, Seasons of Joy, l’any 2011.

L’espectacle comptarà amb un important desplegament tècnic i humà, des de diverses càmeres, tècnics de so, il.luminadors i escenògrafs fins a fotògrafs que faran possible que el cor i els seus músics brillin dalt de l’escenari.

El seu director, Ivan Sanmartín, afirma que mai havien preparat res semblant: "Amb aquest concert arriba la culminació d'un llarg viatge musical carregat de vivències, treball i energia, amb un grup humà inigualable, vibrant com una sola veu i amb el poder de transmetre tot el torrent energètic del gòspel. Comptem amb uns músics de luxe, com en Martí Ventura als teclats, en Joan Rectoret al baix i el Pitu Andreu a la bateria. I, per preparar aquest espectacle, també hem tingut dues col·laboracions excepcionals: el cantant d’òpera i professional de tècnica vocal, Jordi Casanova, com a director vocal; i l’actor i director de musicals, Àlex Esteve, com a director artístic. En definitiva, serà únic!".

L’associació porta més d’un any treballant en la creació d’aquest nou concert, que considera molt especial per la càrrega emocional que suposa. Com explica Mariel Sangrà, presidenta de l’entitat: “És un concert preparat i dissenyat des de les entranyes per al nostre públic. Ell és part fonamental de les nostres actuacions i volem que ens ajudi a fer possible aquesta a través del sentiment. El títol és un homenatge als orígens, perquè mai hem d’oblidar d’on venim, ja que aquestes arrels donen sentit a la nostra trajectòria i en han fet com som avui.”

El concert és gratuït i les entrades ja estan exhaurides. 

Edicions locals