Lliçà d'Amunt pavimenta els aparcaments del carrer de l’Aliança i de la piscina municipal

Les obres, que duraran entre sis i vuit setmanes, començaran quan el temps ho permeti

Societat

Lliçà d'Amunt

L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ha informat que aquesta setmana, si el temps ho permet, començaran les obres de pavimentació i drenatge de l’aparcament del carrer de l’Aliança i, un cop finalitzat, es continuarà amb el de la piscina municipal.

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Obres i Paviments Brossa, SA., amb un pressupost de 88.162,02 euros, iva exclòs.

Es preveu que cadascuna de les actuacions duri entre tres o quatre setmanes, sempre depenent de les condicions meteorològiques. Mentre durin les obres, el recinte quedarà tancat i, per tant, inhabilitat per a l’estacionament. Les zones d’aparcament alternatiu al nucli urbà serien: l’esplanada de l’INS Lliçà, l’esplanada Parc del Tenes, el carrer Bosc de la Riera i els carrers del centre.

En tots dos casos, es tracta de paviments de terra que s’han vist afectats durant els episodis de pluja; per aquest motiu es farà una pavimentació amb aglomerat asfàltic adequat per a un ús d’aparcament. Prèviament es donarà als terrenys els pendents adequats per a un bon drenatge superficial, i per últim, es farà el marcatge de les places d’aparcament.

Edicions locals