La Roca es prepara per a la festa major de Sant Sadurní

Les entitats locals s'impliquen en la festa major d’hivern i en la segona edició de la fira de la col

Societat

Roca del Vallès, la

La Roca del Vallès es prepara per acollir una nova edició de la seva festa major d’hivern, la de Sant Sadurní, que serà l’últim cap de setmana de novembre, els dies 25, 26 i 27. La festa compta amb una programació pensada per a tots els públics, dels més petits als més grans: correfocs, nits en viu, xaranga, sopar popular a base de trinxat i botifarra, concerts i dj, cercavila de gegants, gimcana, tallers i bicixocolatada, etc.

Enguany, dins el programa de la festa, es tornarà a celebrar la fira de la col, amb la voluntat de seguir recuperant i mantenir els costums i tradicions locals d’una festa arrelada en el món agrícola vallesà. Aquesta segona edició de la fira comptarà amb parades de productes propis de la pagesia i de la terra, amb la col com a element principal, juntament amb parades d’artesania i alimentació.

Diferents entitats i comerços també hi participaran organitzant tallers i activitats per a tots els públics: jocs de fusta i concurs de dibuix de la fira de la col. I tampoc no hi faltaran els tastets de menjar amb elaboració de la col. Tots aquests plats podran tastar-se el diumenge 27 a la placeta i la rambla Mestre Jaume Torrents, carrers on s’ubicarà la fira de 10 a 18 h.

Divendres 25 de novembre, coincidint amb el dia internacional per a l’eradicació de la violència envers les dones, es farà la lectura del manifest internacional i al llarg del dia s’organitzaran improshows en diferents espais per reflectir situacions de violència masclista on el públic es convertirà en l’entorn de la víctima.

Dins del programa, també cal destacar l’acte de lliurement de la 19a edició del premi Romà Planas i Miró de Memorials Populars que se celebrarà dissabte a les 12 h a l’auditori del Centre Cultural.

Edicions locals