Joan-Lluís Lluís presenta la seva nova novel·la a Mollet

La llibreria L'illa acollirà la presentació d''El navegant' dimecres al vespre

Cultura

Mollet del Vallès

L'escriptor de la Catalunya Nord Joan-Lluís Lluís presentarà dimecres (20 h) a la llibreria L'illa de Mollet la seva darrera novel·la, l'obra El navegant (Proa Edicions). L'acte estarà conduït per la molletana Mònica Boixader.

El navegant és una novel·la d'aventures protagonitzada per Assiscle Xatot, un personatge del Perpinyà de mitjan segle XIX amb una passió sense límits per les llengües del món. Aquest entusiasme el portarà per camins que mai no hauria sospitat, des del París encès de la guerra franco-prussiana i la revolució de la Comuna, fins a Nova Caledònia, on haurà d'aprendre a sobreviure.

Joan-Lluís Lluís (Perpinyà, 1963) ha publicat, entre altres obres, les novel·les El dia de l'ós (premi Crexells 2004) i Aiguafang (premi de la Crítica Serra d'Or 2008), l'assaig pamfletari Conversa amb el meu gos i el joc literari titulat Xocolata desfeta. És col·laborador del diari digital Vilaweb i de la revista Esguard, i escriu cròniques periòdicament al suplement Presència del Punt Avui.

Edicions locals