ICV celebrarà dissabte, a Can Butjosa, el 80è aniversari del PSUC al Vallès Oriental

L'acte, que retrà homenatge a Laia Berenguer, comptarà amb l'assistència de la coordinadora nacional de la formació, Marta Ribas

Política

Parets del Vallès, Sant Feliu de Codines

ICV del Vallès Oriental celebrarà dissabte (21 h), al Centre Cultural Can Butjosa de Parets, el 80è aniversari del PSUC del Vallès Oriental. Per commemorar aquesta efemèride, ha organitzat un sopar amb més d'un centenar de persones en el qual hi participarà la coordinadora nacional d'ICV, Marta Ribas, i el comissari d'ICV del 80è aniversari del PSUC, Jordi Guillot.

Durant el sopar es farà entrega de la primera edició de la distinció Laia Berenguer, una distinció que alhora pretén ser un homenatge a qui va ser alcaldessa de Sant Feliu de Codines entre 1988 i 1990. 

Laia Berenguer va ser incansable lluitadora que va patir l'exili durant la dictadura de Franco i va estar empresonada durant quatre anys, de 1973 a 1977, per haver format part de l'Assemblea de Catalunya.

A l'acte hi assistirà la coordinadora nacional d'ICV, Marta Ribas, i el comissari d'ICV del 80è aniversari del PSUC, Jordi Guillot. També hi haurà una petita mostra fotogràfica i de material del PSUC del Vallès Oriental.

Edicions locals