El grup Cultura 03 enceta una nova etapa sota el nom SOM

El canvi de rumb s'estrena amb la campanya #tuetscultura

Societat

El Grup Cultura 03, al qual pertany Contrapunt SCCL –l'empresa editora de l'AraVallès– enceta una nova etapa i passa a dir-se SOM, un nom que transmet la idea de la qual parteix tot el procés de canvi: tots som cultura i, alhora, la cultura és de tots.


El canvi de nom és la part més visible del gir en el rumb del grup, que es produeix per assolir dos objectius principals: aconseguir que la cultura catalana torni a tenir un lloc entre les grans cultures del món, i que la propietat de les indústries culturals estigui en mans de moltes persones.

SOM és un grup de cooperatives compost per Contrapunt SCCL –editora de Contrapunt, AraGranollers i AraVallès–, Sàpiens Publicacions –editora de les revistes Sàpiens, Cuina, Descobrir, Experiències i Súpers!–, la productora Batabat, l’editorial Ara Llibres i la gestoria Nova 2003.

#tuetscultura
Per donar a conèixer el nou rumb del grup cooperatiu català i la nova identitat, les empreses llancen la campanya #tuetscultura, una crida a la participació i a la proposta de projectes culturals. Tothom qui ho vulgui pot presentar la seva idea amb un vídeo breu de 3 minuts i un dossier explicatiu al lloc web som.cat/tuetscultura.

L’objectiu és escollir, entre tots i totes, les millors idees en cultura i comunicació per fer-les realitat. Una de les idees s’escollirà per votació popular. L’altra idea serà escollida per un jurat d’experts de diversos àmbits del món de la cultura. El termini de presentació finalitzarà el 10 de gener de 2017, i al febrer s'anunciaran els guanyadors.

Edicions locals