Caldes celebra aquest cap de setmana la 31a edició de la Fira de Nadal

Enguany, com a novetat, se servirà brou i carn d'olla durant els dos dies de la fira

Societat

Caldes de Montbui

La Vila Termal de Caldes de Montbui celebrarà la 31a Fira de Nadal i el Mercat d’Artesans durant el cap de setmana del 3 i 4 de desembre. En base a l’èxit d’altres anys i donat que és la major atracció de la fira, com a novetat, l’organització té previst repartir el brou durant els dos dies de la fira. 

El regidor de Turisme, Isidre Pineda, ha afirmat que en la fira d'aquest any es donarà més protagonisme i més rellevància al brou termal, del qual se n’oferirà ració doble. Per tant, en aquesta edició 2016, es repartiran uns 3.200 litres de brou de Nadal. Enguany, els visitants també podran degustar la verdura i la carn d’olla de la cocció del brou calderí.

L’activitat es fa amb la col•laboració dels establiments de proximitat que col•laboren amb l’aportació dels ingredients.

A banda dels gots de brou que sorgiran de la cocció amb llenya i aigua termal, centenars d’infants podran participar en les activitats familiars que inclou el programa. Durant tot el cap de setmana es reparteix el brou de Nadal, es fa cagar el tió i s’ofereixen tallers nadalencs, ballades de sardanes, espectacles infantils, una cantada de nadales itinerant, xerrades, concerts solidaris i una desfilada de pentinats per Nadal.

Per encabir tot això, Caldes de Montbui posa a disposició de la fira tot el centre històric, que durant els dies 3 i 4 de desembre és d’ús exclusiu de les parades, els vianants i les activitats de carrer. Tot plegat crea un recorregut nadalenc delimitat pels carrers (Forn, Samsó i Pont) i les places principals (Església, Onze de Setembre, Font del Lleó i Can Rius).

El recorregut de la fira és també una de les novetats d’aquesta edició. El regidor de Turisme ha explicat que serà una fira més intensa ja que arribarà pràcticament fins al Pont Romànic i s’aprofitarà la plaça de Can Rius i l’Espai Can Rius.

En el recorregut de la fira hi haurà més d'un centenar de parades d’objectes de Nadal, artesania diversa, alimentació, objectes d’antiquaris i brocanters, una zona especial destinada a foodtrucks, així com activitats repartides entre els carrerons i places amb més encant turístic.
Edicions locals