El Fraikin Granollers contra els amfitrions a la semifinal de la Copa Asobal

La competició tindrà lloc aquest cap de setmana a Lleó i l'altra semifinal enfronta Barça i Naturhouse la Rioja

Esports

Granollers

El Fraikin Granollers va aconseguir acabar en quart lloc la primera volta de la lliga Asobal, tot i perdre dimecres passat contra el Naturhouse la Rioja (35-23), i va obtenir així un dels quatre bitllets per disputar aquest dissabte i diumenge la fase final de la Copa Asobal, que tindrà lloc a Lleó.

El Fraikin disputarà la semifinal contra l'equip amfitrió, l'Ademar de Lleó, després del sorteig del passat dissabte. D'aquesta manera, els de Carlos Viver eviten el principal favorit, el FC Barcelona que jugarà l'altra semifinal contra el Naturhouse la Rioja, però tindran en contra haver-se de jugar el passi a la final aquest dissabte en el pavelló de Lleó contra l'equip local. Les semifinals es disputaran aquest dissabte amb el primer partit a les 17 hores entre Barça i La Rioja; i a les 19 h el Lleó contra Granollers. la final serà diumenge a les 16.35 hores.

El precedent d'aquesta temporada contra l'Ademar de Lleó és negatiu ja que al Palau d'Esports el Granollers va perdre 24 a 29. Els granollerins van ser superiors als visitants a l'electrònic només als primers cinc minuts de partit. A partir d'aquí, els vallesans es van veure superats a causa d'un gran nombre de pèrdues de pilota per passades imprecises i ràpids contraatacs efectius de l'Ademar de Lleó, molts d'ells consumats per Mario López –amb 5 gols al partit–.

Quarta participació a la Copa Asobal
El Fraikin Granollers sumarà aquest cap de setmana la seva quarta participació en la Copa Asobal. En les tres edicions anteriors, els granollerins van arribar a la final contra el Barça amb el balanç d'una victòria la temporada 1993-1994 (21-19) i dues derrotes seguides les campanyes 2013-2014 i 2014-2015 –any que també es va disputar a Lleó i es va superar a la semifinal a l'Ademar de Lleó-. La temporada passada el Granollers no va participar a la Copa Asobal després d'acabar la primera volta en el cinquè lloc, empatat amb el quart, el Frigoríficos Morrazo.

Edicions locals