Entitats i partits sobiranistes convoquen concentracions de suport a la presidenta del Parlament

Carme Forcadell està citada a declarar al TSJC divendres per haver permès la votació de les conclusions de la comissió d'estudi del procés constituent

Societat

Els partits independentistes i les entitats sobiranistes, com Òmnium i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), han convocat per aquest dijous al vespre (20 h) una concentració davant tots els ajuntaments catalans en suport a la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, que està citada a declarar divendres al TSJC per haver permès la votació de les conclusions de la comissió d'estudi del procés constituent. 

A finals d'octubre, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va admetre a tràmit la querella de Fiscalia contra la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, per desobediència, en haver permès la votació de les conclusions de la comissió d'estudi del procés constituent al Parlament.

Per aquest motiu, el dijous 15 de desembre a les 20 h hi haurà concentracions de suport a Forcadell a les portes de tots els ajuntaments catalans, on es llegirà un manifest de suport, de la mateixa manera que el matí de divendres hi haurà una concentració a Barcelona, davant la seu del tribunal, de rebuig a la investigació de la presidenta de la cambra per aquesta causa.

En alguns casos, com el de la territorial de Granollers de l’ANC, ja ha avançat que participarà divendres en aquest acte a Barcelona. Els granollerins es concentraran a l’estació de Granollers Centre a les 7.45 h per anar plegats a les portes del TSJC i participar a la concentració convocada a les 9 h. 

Edicions locals