La Creu Roja inicia la campanya de recollida de joguines noves

Durant l’edició de 2015 es van distribuir aproximadament 500 joguines per a un total de 172 infants

Societat

Les persones i/o empreses que vulguin col·laborar poden portar les joguines a la nostra oficina del carrer Joan Prim, núm. 38 de Granollers, de dilluns a divendres de 9 a 13h, i els dilluns, dimecres i dijous a la tarda de 15 a 18h.

Les famílies ateses amb infants que podran beneficar-se de la campanya formen part dels diferents àmbits d’intervenció social i d’ocupació de l’oficina, amb qui s’ha estat treballant de manera continuada al llarg d’aquest any 2016.

La voluntat de la Creu Roja és aconseguir que tots els nens i nenes puguin estrenar una nova joguina, amb la il·lusió que per ells i les seves famílies comporta, i intentant a la vegada que siguin joguines de caire més didàctic i cooperatiu, deixant de banda les que són bèl·liques i sexistes.

Durant l’edició de 2015, es van distribuir aproximadament 500 joguines per a un total de 172 infants. La major franja d’edat d’infants atesos va ser la que comprenia les edats entre els 4 i els 9 anys.

La participació ciutadana, i també la de diferents entitats i empreses de la comarca, és cabdal per poder cobrir les necessitats detectades entre la població.

Per això, Creu Roja agraeix la col·laboració de tothom i les donacions que jan han fet particulars i diferents empreses i organitzacions o entitats, com són l’Institut Celestí Bellera, l’Institut Pla Marcell, l’Institut Antoni Cumella, el Complex Esportiu Municipal les Franqueses, BM Granollers, Finques León, AEP Font del Ràdium, AEP Coll de la Manya, AEP Congost i Jordi Camp, la Clínica Dental Mayo i Abacus Cooperativa, entre d’altres.

Edicions locals