El Fraikin Granollers, subcampió de la Copa Asobal

Tercera derrota en una final de Copa en quatre anys contra el Barça

Esports

Granollers

El Fraikin Granollers ha perdut la tercera final de la Copa Asobal en quatre anys contra el totpoderós FC Barcelona Lassa. Aquest diumenge a Lleó, els granollerins no han pogut doblegar els barcelonins, que han estat millors a la segona part (30-25).

El Granollers havia de lluitar contra el Barça per aixecar la seva segona Copa Asobal i el conjunt blaugrana s'ha tornat a mostrar intractable sumant el seu sisè títol consecutiu de la competició i dotzè en total. Tot i que a la primera part, l'electrònic ha estat igualat i, fins i tot, el Granollers s'ha posat per davant amb l'11 a 12 amb el gol de Kasal.

El plantejament granollerí ha estat arriscat però efectiu en certs trams del partit ja que ha estat gairebé 17 minuts de la primera meitat sense porter. Al descans s'ha arribat 15 a 13 a favor del Barça, però a la represa els blaugrana han estat supeiors. En el minut 38 l'avantatge del Barça ja era de 7gols (22 a 15) i també en el 49 (26 a 19). A partir d'aquí, el Fraikin va poder escurçar la diferència però sense cap oportunitat de capgirar la final.

Adrià Figueras, MVP
En acabar el partit, Adrià Figueras ha estat escollit jugador més valuós de la Copa Asobal. En semifinals contra l'Ademar va ser decisiu amb 7 gols i aquest diumenge contra el Barça va marcar 4.  

Edicions locals